onsdag 7 juli 2010

Nu börjar vi röka!

I dag bestämde jag och hustrun oss för att börja röka! Eftersom ingen av oss har rökt förut tänkte vi gå ut lite löst och starta med bara två paket var i vecka...

Skälet är att vi känner flera rökare med taskig ekonomi som ändå har råd att lägga 1000 - 1500 kronor/månad på sin rökning. Vi bor visserligen exakt där vi vill och vi äter gott och kan unna oss något väldigt lite lyxigt som en tur till Freluga då och då, men annars är det knapert. Sviterna av taskig rådgivning under konsultåren (100 000-tals kronor i restskatt/år...) har gjort att semesterresa eller liknande ligger flera år i framtiden. Fram tills nu!

Istället för att köpa riktiga cigaretter ska vi sätta tobakspengarna, ca 400 kr/person och månad, på ett semesterkonto så får vi se om det inte räcker till en resa näsgta sommar i alla fall!

1 kommentar:

  1. Morrn Älskling!
    De första fyra paketen är inhandlade! *s* Synd att vi inte har råd att röka mer, men som sagt så blir det en ganska rejäl slant till nästa sommar om vi klarar av att hålla det. Vill redan börja planera!! Gotland, Öland, Österlen, Västkusten...??
    kram Ia

    SvaraRadera